HomeKuntosali

Gymeonin kuntosalista

Vuoden 2021 alussa perustetun Gymeonin toiminta-ajatuksena on tarjota asiakkaille yksityistunteja yrityksen kuntosalilla, joka sijaitsee Tampereella Tammelan kaupunginosassa osoitteessa Salhojankatu 48. Kuntosalilla ei ole ohjattujen tuntien aikana muita kuin valmentaja ja asiakas. Gymeonin kuntosalilla voi siis harjoitella kaikessa rauhassa yksityisesti ja tartuntatautien osalta turvallisesti.

Sali on kompakti (noin 30m²) ja sijaitsee kellaritiloissa, mutta siellä on silti mahdollista harjoitella monipuolisesti kaikkia lihasryhmiä. Vapaapainoharjoittelu parantaa koordinaatiokykyä sekä kehontuntemusta ja vahvistaa yleisvoimaa huomattavasti kohdistettuja laitteita enemmän. Vapaapainoharjoittelu on tehokasta ja turvallista, kun on oma valmentaja opettamassa, ohjaamassa, tukemassa ja varmistamassa tekemistä. Kuntosalin varustelusta löytyy kahvakuulia, laadukas käsipainosarja 1-40kg, jossa painot 1-3kg 0,5kg välein, 3-10kg 1kg välein ja 10-40kg 2,5kg välein sekä levytankoja ja -painoja (0,25-25kg). Vapaiden painojen lisäksi salilta löytyvät ylä- ja alataljalaite sekä ristitalja, joihin useita erilaisia vetokahvoja, -tankoja, remmejä sekä köysiä. Jaloille on salilla prässi/hack-kyykkylaite, sissy-kyykkyteline sekä koukistus-ojennuslaite. Rack-telineessä onnistuvat kyykyt, leuanvedot (myös kuminauhakevennettynä), dipit, pysty-, penkki- ja vinopenkkipunnerrus sekä jammer-käsikahvoilla erilaiset veto- ja punnerrusliikkeet. Salilla on harjoittelua helpottamassa hyvät isot peilit ympäri salia. Lisäksi välineistössä on erilaisia jumppa- ja harjoituspalloja, jumppamattoja, steppilautoja, pumppisetti, plyobox, vastuskuminauhoja, vatsarulla, rannerulla, punnerruskahvat, nilkkapainoja, lihashuoltorullia ja -palloja sekä tasapainolauta ja -tyyny. Tällä salilla saat halutessasi päättää itse kuuntelemasi musiikin ilman kuulokkeiden käyttöä ja yhdistää puhelimesi wifin lisäksi bluetooth-kaiuttimeen.

Vaatteiden vaihto onnistuu yksityisesti eteisen toimiessa myös pukuhuoneena ovien ollessa lukittavia. WC ja peseytymistilat ovat pienet, mutta peseytyminen onnistuu suihkukaapissa ja WC:stä löytyy myös hiustenkuivain. Vaikka tilat eivät ole kovin isot, ovat ne riittävän suuret, etteivät tunnu ahtailta ja lisäksi kaikki pinnat sekä märkätilat kalusteineen ovat erittäin siistejä, sillä ne on uusittu vuoden 2021 alussa.

Asiakkaiden palautteita kuntosalista

"Sali on pieni ja siisti, ja sopii hyvin, jos haluaa nostella vapailla painoilla omassa rauhassa."

- Timo 37v


"Tykkäsin salista todella paljon! Todella kompakti, mutta saan ite tehtyä kaiken tarpeellisen erittäin hyvin!"

- Teemu 34v


"Sali on pienestä koostaan huolimatta hyvin varusteltu, eikä harjoittelussa jouduta tekemään varustetasosta johtuvia kompromisseja. Cardio-laitteiden puute lienee salin suurin puute."

- Jussi 33v


"Sali on pieni, mutta hyvin varusteltu ja tarjoaa mainiot puitteet monipuoliseen harjoitteluun. Sali on myös erittäin siisti ja Tero pitää laitteista hyvää huolta."

- Eero 34v


"Salin sijainti on loistava. Sali sijaitsee Tampereen keskustassa, mutta ei aivan ydinkeskustassa. Auton saa aivan salin eteen parkkiin.

Sali on poikkeuksellisen siisti, mukaan lukien WC ja suihkutila. Salilta löytyy kaikki tarpeellinen mitä treenatessa tarvitsee, eikä painot lopu kesken. Laitteet ja välineet ovat hyvässä kunnossa ja hyvin huollettuja. Painot ovat salille mennessä siististi omilla paikoillaan.

Salin omistajan Teron kanssa asiointi on vaivatonta ja helppoa.
Treenin jälkeen voi palautusjuoman käydä nauttimassa vaikka viereisessä Sorsapuistossa.
Voin suositella salia kenelle tahansa saliharjoittelusta kiinnostuneelle."

- Jukka 36v


"Gymeonin konsepti mahdollistaa suunnitellun ohjelman mukaisen treenaamisen ja laadukkaan ajankäytön. Voin luottaa salille mennessä saavani treenirauhan, salin laitteiden olevan kunnossa ja treenaamiselle varaamani ajan olevan suunnitellusti käytössä. Lisäksi voin täydentää salikäyntiäni valitsemalla sen hetkiseen fiilikseen sopivan musiikin.

Salin välineistö on monipuolinen ja yksilöllisiin tarpeisiin sopiva. Ohjelman työsarjat ja liikesarjojen väliset palautukset ovat toteuttavissa ilman häiriötekijöitä ja jonottamisia. Mielestäni Gymeonin salikonsepti on iso osatekijä fyysisen hyvinvointini kehittämisessä."

- Tiina 49vKuva

Tervetuloa!(c) Gymeon 2023