HomeValmentajien esittelyt


Niina


Melko kiireistä arkea itsekin elävänä ymmärrän, kuinka vaikeaa voi olla huolehtia omasta hyvinvoinnistaan ja kuinka helposti sitä laittaa kaiken muun itsensä edelle. Useista urheiluvammoista ja operaatioista toipuneena tiedän myös, miltä tuntuu aloittaa treenaaminen nollasta. Aloittaminen on aina helppoa, mutta uusien tapojen omaksuminen pysyväksi osaksi arkea ei ole. Muutos on mahdollinen, mutta vain silloin, kun se tehdään riittävän rauhallisessa tahdissa. Olen erityisen kiinnostunut ravitsemuksen merkityksestä ihmisen hyvinvoinnille ja suorituskyvylle, ja olen täydentänyt PT-opintojani suorittamalla ravitsemustieteiden opintokokonaisuuden (25 op) Helsingin yliopistossa. Vaikka monet kokevat syömisen ja ruokavalinnat vaikeana asiana, useimpien ruokavalion laatua voidaan parantaa pienin muutoksin. Kaikkea voi syödä, myös suklaata.Asiakkaiden palautteita Niinasta

"Harjoitusohjelmassa oli erinomaisesti huomioitu henkilökohtaiset toiveeni, liikkuvuusrajoitteeni ja tavoitteeni. Saavutin ohjauksen, harjoittelun ja ohjelman ansiosta tavoitteeni nopeammin, kuin olin ajatellut. Erityisen positiivista oli se, että pienehkön treenitauon jälkeen ohjelma alkoi totuttelujaksolla, jonka aikana lihaksisto saatettiin hermotuksen ja vasteen osalta treenaamisen edellyttämälle tasolle. Niinan kannustava, positiivinen ja sopivasti haastava asenne sai tsemppaamaan oikein kunnolla. Oli hienoa huomata, että ohjelmassa olleita liikkeitä ja painotuksia muutettiin tarpeen mukaan. Suosittelen lämpimästi."

- Pete 47v"Niinan positiivinen ja tsemppaava asenne tuki minua elämäntapamuutoksen aloittamisessa. Minulle suunniteltu selkeä treeniohjelma auttoi liikkumaan enemmän ja monipuolisemmin. Ruokapäiväkirjan pohjalta saadut ohjeet järkevöittivät ruokavaliotani ja auttoivat minua syömään terveellisemmin. Hyvät ohjeet myös palautumiseen!"

- Auli 35v"Laaja taustojen ja tavoitteiden kartoitus auttoi kiinnittämään huomiota oikeisiin asioihin. Monipuolinen ja vaihteleva liikuntaohjeistus, jota päivitettiin tarpeen vaatiessa. Esimerkit viikon liikuntojen aikatauluttamisesta hyvät. Ohjeet ruokavalioon toivat enemmän energiaa ja jaksamista päiviin. Huomioi hyvinvoinnin kokonaisvaltaisesti: ruoka, liikunta, uni ja palautuminen."

- Pilvi 32vLaita postia osoitteeseen niina(at)gymeon.fi ja kerro toiveistasi, niin sovitaan tapaaminen!


Tutustu palveluihini täältä


Nella


Henkilökohtainen kokemukseni kuntosaliharjoittelusta on ollut opettavainen ja saanut ymmärtämään myös useita ilmiöitä treenaamisessa, kuten motivaation puutetta, vääristynyttä kehonkuvaa ja ravinnon tärkeyttä. Ohjaajana ymmärrän ottaa myös nämä lähtökohdat huomioon.

Haluatko aloittaa kuntosaliharrastuksen turvallisesti ja oikein, tai kaipaatko treeneihisi lisäpotkua? Jos vastasit kyllä, olen etsimäsi valmentaja.


Laita postia osoitteeseen nella(at)gymeon.fi ja kerro toiveistasi, niin sovitaan tapaaminen!


Palveluihini kuuluvat aloituspaketit "Kevyt", "Kevyt plus" ja "Perus", laadin harjoitusohjelmat ja annan kuntosaliohjausta. Ravintovalmennus ei kuulu toistaiseksi palveluvalikoimaani.


Asiakkaiden palautteita Nellasta

"Nella on osoittanut olevansa nuoresta iästään huolimatta asiakaskeskeinen ja kannustava ohjaaja salilla ja kykenee huomioimaan asiakkaan yksilönä. Rauhallisena persoonana Nella keskittyy ja seuraa asiakkaan työskentelyä. Hän antaa palautetta onnistumisista sekä mainitsee oikea-aikaisesti myös asiakkaan kehittämiskohtia sali-ohjelmaa tehdessä. Nellalla on valmiuksia ja kyvykkyyttä laajentaa sekä syventää osaamistaan kuntosaliharjoitteluun liittyvillä eri osa-alueilla. Nopeasti hoksaavan ja hyvämuistisen Nellan kanssa on kiva tehdä yhteistyötä."

- Tiina 49v"Nella on treenatessa aktiivisesti läsnä joka setissä varmistamassa oikean tekniikan, ja kannustan antamaan palautetta liikkeistä vieläkin rohkeammin. Treenit sujuvat joutuisasti, ja tsemppi auttaa jaksamaan raskaimmissakin sarjoissa. Nellan kanssa kommunikointi on helppoa, ja osuvat huomiot liikkeistä saavat keskittymään turvalliseen ja ryhdikkääseen tekemiseen."

- Jaakko 24v
Tero


Liikuntakasvatuksen opit tulivat työelämässä tarpeeseen, kun valmistuin kesällä 2003 ja aloitin työt Suomenlahden meripuolustusalueella, jossa sain johdettavaksi muun muassa varusmiesten liikuntakoulutuksen perusyksikössämme. Töiden ohessa harjoittelin itsekin niin aktiivisesti kuin laivapalvelus sen mahdollisti. Vuonna 2008 aloitin työn ohessa kauppatieteiden opinnot Tampereen yliopistolla ja Tampereelle töihin siirryin Puolustusvoimien logistiikkalaitoksen riveihin vuonna 2015. Samana vuonna valmistuin myös yliopistolta. Seuraavana vuonna hain lisää muodollista osaamista kuntosaliharjoitteluun suorittamalla kuntosaliohjaajan FISAF-tutkinnon. Tutkinnon suorittamisen jälkeen tein kuntosaliohjelmia ja valmensin työkavereita, muita työpaikalla osaamisestani kuulleita ja ohjausta pyytäneitä sekä heidän lapsiaan. Vuonna 2017 suoritin FAF:n Personal Trainer-tutkinnon kurssin priimuksena. Vuosina 2015-2017 pidin työpaikalla core- ja liikkuvuusharjoitteluun tähtäävää pienryhmäliikuntaa kahdessa toimipisteessä kolmena päivänä viikossa.

Vuoden 2021 alussa perustin Gymeon personal trainer -palvelut. Toiminta-ajatuksena on tarjota asiakkaille yksityistunteja yrityksen kuntosalilla, joka sijaitsee Tampereella Tammelan kaupunginosassa osoitteessa Salhojankatu 48. Kuntosalilla ei ole ohjattujen tuntien aikana muita kuin valmentaja ja asiakas. Gymeonin kuntosalilla voi siis harjoitella kaikessa rauhassa yksityisesti.

Koen vahvuudekseni valmentajana analyyttisen suhtautumistavan asioihin ja kehittymisen tarkan mittaamisen. Korkealaatuiselle analysoinnille ja tulosten tekemiselle antavat hyvän pohjan kaksi ylempää korkeakoulututkintoani. Näistä upseerin tutkinto ja laaja johtamiskokemus takaavat myös linjakkaan etenemisen valmennuksessa.

Analyyttisyydestä ja osaamistasosta kertovat saamani palautteet niin suorittamieni kurssien opettajilta kuin asiakkailtakin. Alla ensin saamani kurssipalautteet ja sen jälkeen asiakaspalautteet:
Kuntosaliohjaajakurssi: "Teoriakokeessasi ei ollut mitään korjattavaa. Täydellisiä vastauksia. Myös käytännön ohjauskokeen suorituksen Toni määritteli erittäin hyväksi."
PT-kurssi: "Ohjaus: Tarkkaa, huolehtivaista ja ammattimaista ohjaamista. Loit turvallisen harjoitteluhetken. Analysoit liikettä hyvin ja sinulla oli hyvä kontakti." "Testaus: Rauhallinen ja asiantunteva ohjaus. Alustit testit hyvin. Olet hyvin asiallinen ja ammattitaitoinen."


Asiakkaiden palautteita Terosta

"Alkukartoitus oli perusteellinen. Valmentaja selvitti asiantuntevasti tulevan treenijakson sekä kaiken mitä jaksoon liittyi niin hänen kuin minun osaltani. Tavoitteet tulevalle treenijaksolle asetettiin yhdessä, tietenkin enemmän minun toiveitani kuunnellen ja sen jälkeen pohdittiin liikkeitä, koska asiakkaana minulla on muutamia rajoittavia tekijöitä.

Lähtötaso ja maksimivoima testattiin ensimmäisellä yhteisellä treenikerralla. Ensimmäiset varsinaiset ohjelman mukaiset treenit tehtiin yhdessä valmentajan valvonnassa ja hän korjasi liikkeitä tarvittaessa.

Ohjelmat oli tehty huolellisesti, niin teksti kuin kuvat ja ne oli selkeät ymmärtää.

Ravitsemusneuvonta oli tarpeellinen ainakin minun kohdalla, koin käytetyn sovelluksen erittäin hyväksi seurantavälineeksi, tosin tulos ei ollut tavoitteiden mukainen mutta valmentaja pyrki antamaan napakkaa ohjausta myös oikeaan ravintoon.

Sain aina asiantuntevan vastauksen, kun kysyin esim. treenaamiseen liittyviä kysymyksiä tai ohjeita. Valmentajalla on valtavasti tietopohjaa, kiinnostusta ja omakohtaista kokemusta salitreeneistä. Yhteiset treenit toteutettiin aina sovitusti, joka kasvatti asiakkaan luottamusta ja osoitti valmentajan sitoutumista tähän projektiin.

Yleisesti valmentajana Tero on vaativa, kunnianhimoinen, mutta kuitenkin lempeän tsemppaava, positiivista palautetta saa, kun sitä on ansainnut. Tero on hyvin perusteellinen, säntillinen ja jämpti kaikessa tekemisessään. Hän pohtii ja ideoi myös uusia vaihtoehtoja treenaamiseen. Tero valvoi, että treenaaminen suoritettiin ohjeiden mukaan, asennot ja tekniikka on kunnossa ja kehitysprosessi etenee. Tämä valmennustyyli sopi täydellisesti minulle ja tuloksia saatiin hienosti aikaan."

- Johanna 39v"Hyvä ja ammattimainen palvelu, testit ja nostotekniikoiden tarkastus/ohjaus. Sain nopeasti vastaukset ja ajan varattua ym."

- Timo 37v"Tero on valmentajana erittäin osaava, asiakaslähtöinen ja luotettava. Kommunikointi Teron kanssa on helppoa. Tero antaa selkeitä neuvoja ja osaa kuunnella asiakasta."

- Eero 34v"Tero on poikkeuksellisen ammattimainen valmentaja, joka todella panostaa valmennettaviinsa. Terolla on hyvä käsitys kuntosaliharjoittelusta niin teoriassa kuin käytännössä. Valmennettavana arvostan myös sitä, että hän osaa kertoa harjoitteluperiaatteista selväsanaisesti ja maanläheisesti."

- Jussi 33v"Olin ennen Teron ohjaukseen siirtymistä jo aktiivinen liikkuja. Treenistäni puuttui kuitenkin nousujohteisuus ja tuloksia oli hankala saada. Sain 12-viikon treeniohjelman, alku-ja lopputestit sekä ohjausta ohjelman aikana. Treeniohjelmaa oli helppo noudattaa. Huomasin, että tarvitsin treeneihini suunnitelmallisen ohjelman, jotta aloin saavuttamaan tuloksia. Sain uutta potkua treenaamiseen ja monipuolisen harjoitusohjelman tueksi. Teron ohjaus oli tsemppaavaa. Minulle oli myös tärkeää, että ohjaaja on ammattilainen ja se näkyi myös tekemisessä."

- Elina 24v"Ennen aloittamista en tiennyt mitä odottaa tulevalta ohjelmalta. Aloittaessa lähtötasoni oli matala, eikä pidempiaikaisesta salitreenaamisesta ollut kokemusta. Aiemmat yritykset olivat loppuneet lyhyeen kun mielenkiinto katosi. Painot oli poimittu mututuntumalta ja en tiennyt kuinka paljon lisätä painoja tai toistoja. Aika meni arvailuun ja sarjat venyivät sietämättömän pitkiksi, eikä kehitystä tuntenut.

Heti ensitapaamisella Teron kanssa määritettiin tavoitteet ja kartoitettiin omia mietteitä. Näin tiesin mihin tähtään ja ohjaus saatiin itselleni sopivaksi. Ohjelman alkaessa en hahmottanut omaa lähtotasoani tai tulevaa kehitystä. Koska en tiennyt mitä odottaa, Teron takaus varmasta kehityksestä antoi voimaa. Treenin alkaessa liikkeiden oikeaoppista suoritusta painotettiin heti alusta lähtien. Loukkaantumisten välttäminen on aina etualalla. Opin todella kiinnittämään huomiota asentooni ja yksin treenatessani voin varmistaa turvallisen ja tehokkaan suorituksen. Harjoitusohjelman eteneminen oli hyvin luontevaa. Painot ja toistot on merkattu selvästi talteen, sekä tavoitteen että itse suoritetun osalta. Samalla aikaa voi sekä seurata kehitystä, että tietää tarkalleen mitä odottaa seuraavalta treeniltä. Koska haastetta lisätään tasaisesti, tekeminen pysyy jatkuvasti mielekkäänä. Painoja lisätään niin, että sarjat pysyvät sopivan pituisina. Ohjelma myös mukautui omaan kehitykseeni. Kun oma tasoni nousi suunnitelmaa nopeammin, liikkeiden tavoitteita nostettiin sopivalle haasteen tasolle.

Yksi tärkeä osa ohjausta itselleni on tiedon helppo saatavuus. Tässä Teron akateemisesta taustasta ja omista kokemuksista on selvästi hyötyä. Näistä lisäravinteista on hyötyä, näistä ei. Näin saa liikkeeseen lisää vastusta. Tämä liike on hyvä vaihtoehto tuolle. En joudu turvautumaan arvailuun tai nettifoorumien selaamiseen.

Kaiken kaikkiaan ohjaus on ollut erittäin myönteinen kokemus. Tiedän että haasteen taso on joka viikko sopiva, ja voin keskittyä varsinaiseen tekemiseen."

- Jaakko 22v"Vaikutuin jo ensikontaktista Teron toimintatavasta personal trainerinä. Alusta alkaen hän otti minut yksilönä, selvitti tarkoin ajatukseni ja tavoitteeni. Ammattimaisuus ja asiantuntijuus huokuvat kaikessa tekemisessä. Teron tapa selvittää ja toteuttaa personal trainerin työtä herättivät luottamukseni.

Aloitettuani yhteistyön Teron kanssa jo muutamassa viikossa huomasin oikean ravinto-ohjelman vaikutuksen vireystilaani, jaksamiseeni niin arjessa kuin kuntosalilla sekä ennen kaikkea kokonaisvaltaiseen hyvään olooni.

Kuntosalityöskentelyni mielekkyys syttyi aivan uudella tavalla Teron ohjelmien myötä. Olen saanut paljon enemmän onnistumisia kuin uskalsin edes haaveilla. Elämäni laatu ja myös yöuneni ovat parantuneet merkittävästi fyysisen kuntoni kohentumisen ja kurinalaisen ravinto-ohjelman noudattamisen myötä. Itsevarmuuteni ja luottamus omaan tekemiseeni ovat kasvaneet niin salilla kuin arjessa. Mielihyvää tuo myös oman kehonkuvani muokkautuminen sporttisemmaksi.

Sitkeyteni tehdä työtä tavoitteiden eteen säilyy, kun voin luottaa valmentajaan ja ohjelmaan: sitoutumalla yhteiseen tekemiseen pääsemme maaliin. Mielestäni ydinasiat menestymiseeni ja kehitykseeni ovat Teron ammattitaito mutta myös oma tekeminen ja sitoutuminen laadittujen ohjelmien noudattamisessa."

- Tiina 49vJos haluat muokata kehoasi tai voimatasojasi tehokkaasti ja turvallisesti, niin laita postia osoitteeseen tero(at)gymeon.fi ja kerro toiveistasi, niin sovitaan tapaaminen!
Kuva

(c) Gymeon 2023