Home



Gymeonin tietosuojakäytäntö



Rekisterinpitäjä ja soveltamisala

Henkilötietolainsäädännön tarkoittama henkilötietojen rekisterinpitäjä on

Gymeon (3181904-3)

Itsenäisyydenkatu 12-14 e 84, 33500 Tampere

Tätä Tietosuojakäytäntöä sovelletaan Palveluun sekä muuhun Gymeonin ja sinun väliseen asiakassuhteeseen liittyvään yhteydenpitoon ja toimintaan. Käyttämällä Palvelua hyväksyt tämän Tietosuojakäytännön. Jos et hyväksy tämän Tietosuojakäytännön ehtoja, älä käytä Palvelua tai muutoin luovuta meille henkilötietojasi.

Tässä Tietosuojakäytännössä sanalla ”henkilötieto” tarkoitetaan kaikkia tunnistettuun tai tunnistettavissa olevaan luonnolliseen henkilöön liittyviä tietoja. Tunnistettavissa olevana pidetään luonnollista henkilöä, joka voidaan suoraan tai epäsuorasti tunnistaa erityisesti tunnistetietojen kuten nimen, henkilötunnuksen, sijaintitiedon, taikka esimerkiksi verkkotunnistetietojen perusteella.



Henkilötietojen käyttäminen ja käsittelyn peruste

Henkilötietojesi käsittelyn peruste on joko sinun suostumuksesi tai sinun ja Gymeonin välisen sopimuksen mukaisten oikeuksien ja velvollisuuksien täytäntöönpano. Lisäksi henkilötietojesi käsittely voi perustua rekisterinpitäjänä toimivan Gymeonin oikeutettuun etuun. Gymeonin oikeutettuun etuun käsittely voi perustua esimerkiksi silloin, kun käsittelyn tarkoituksena on ylläpitää asiakassuhdetta ja mahdollistaa asiakaspalvelumme edellyttämät yhteydenottopyynnöt.

Henkilötietoja käytetään siihen tarkoitukseen, johon ne on kerätty. Henkilötietoja kerätään ja käytetään Palvelun käyttäjämäärien seuraamiseksi, käyttäjien tunnistamiseksi ja Gymeonin liiketoiminnan ja Palvelun suunnittelemiseksi ja kehittämiseksi.

Gymeon voi, sinun suostumuksellasi, käyttää henkilötietoja suoramarkkinointitarkoituksiin Palveluun tai muihin Gymeonin tarjoamiin palveluihin liittyen. Henkilötietoja voidaan käyttää myös markkinatutkimuksien ja muiden tutkimuksien suorittamiseen Palveluun liittyen. Voit myös koska tahansa kieltää meitä kohdistamasta sinuun markkinointia tai peruuttaa suostumuksesi.

Gymeon saattaa kerätä Palvelun käyttöön liittyen ainakin seuraavia henkilötietoja: nimi, sukupuoli, syntymäaika, asuinpaikka, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, pituus, paino ja äidinkieli. Gymeon kerää henkilötietoja suoraan sinulta itseltäsi, kun sinä rekisteröidyt Palvelun käyttäjäksi tai kun päivität profiiliasi tai käytät Palvelua. Syöttämällä henkilötietoja lomakkeisiin tai muutoin ilmoittaessasi henkilötietoja Gymeonille, hyväksyt henkilötietojesi keruun, käytön ja luovuttamisen tämän Tietoturvakäytännön mukaisesti tässä Tietoturvakäytännössä ilmoitettuun rajoitettuun tarkoitukseen.



Henkilötietojen luovutus

Käyttäjä hyväksyy sen, että Gymeon saattaa luovuttaa ja/tai paljastaa henkilötietoja asianmukaisille viranomaisille, mikäli tämä on tarpeen soveltuvan lain tai määräyksen noudattamiseksi. Gymeon käyttää alihankkijoita Palveluiden toteuttamiseksi ja henkilötietoja luovutetaan tällaisille alihankkijoille, mikäli ja vain siinä laajuudessa kuin se on tarpeen Palvelun toteuttamiseksi. Palveluntarjoaja ei siirrä henkilötietoja EU- ja/tai ETA-alueen ulkopuolelle.



Tietojen paikkansapitävyys

Käyttäjä sitoutuu antamaan Gymeonille paikkansapitäviä tietoja rekisteröityessään käyttämään Palvelua. Rekisteröitymisen jälkeen käyttäjä voi tarkastella profiiliaan ottamalla yhteyden Palveluihin käyttäjätunnuksesi ja salasanasi avulla. Käyttäjä voi myös muuttaa, päivittää tai poistaa tietojaan joko kirjautumalla sisään Palveluun tai ottamalla yhteyttä Gymeonin asiakaspalveluun. Käyttäjällä on myös milloin tahansa oikeus kieltää Gymeonia käyttämästä henkilötietojaan markkinointitarkoituksiin tai markkinatutkimuksien toteuttamiseen. Pyynnön voi toimittaa Gymeonille sähköpostitse osoitteeseen info@gymeon.fi.



Henkilötietojen säilytys, tarkistaminen ja päivittäminen

Gymeon säilyttää henkilötietoja niin kauan kuin se on tarpeen niiden tarkoitusten toteuttamiseksi, joita varten henkilötiedot on kerätty. Palveluntarjoajan keräämiä henkilötietoja säilytetään palvelimilla, jotka on suojattu asianmukaisesti ja yleisten käytäntöjen mukaisesti. Mikäli käyttäjällä on kysymyksiä tähän Tietosuojakäytäntöön liittyen tai mikäli käyttäjä haluaa tarkistaa Gymeonilla olevat henkilötietonsa, käyttäjä voi ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@gymeon.fi.



Linkit kolmansien osapuolien sivustoihin

Gymeon saattaa tarjota linkkejä muille verkkosivustoille. Linkitetyt sivustot eivät ole Gymeonin määräysvallassa eikä Gymeon vastaa niiden tai niissä olevien linkkien sisällöstä. Mikäli vierailet linkitetyllä sivustolla, sinun tulee erikseen tarkistaa tällaiselle sivustolle soveltuvat tietosuoja- ja muut käytännöt.



Muut ehdot ja määräykset

Sinulla on oikeus tehdä henkilötietojasi käsittelyä koskeva valitus valvontaviranomaiselle. Tietosuojavaltuutetun yhteystiedot ja lisätietoja tietosuojasta löydät osoitteesta www.tietosuoja.fi . Tähän Tietosuojakäytäntöön ja sen nojalla suoritettavaan henkilötietojen käsittelyyn sovelletaan Suomen lakia. Gymeon pidättää oikeuden muuttaa tätä Tietosuojakäytäntöä. Kulloinkin voimassa oleva Tietosuojakäytäntöä julkaistaan Palvelussa ja Gymeonin verkkosivulla. Mikäli teemme sinun oikeuksiin olennaisesti vaikuttavia muutoksia, ilmoitamme muutoksista erikseen.



Kuinka ottaa meihin yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää Gymeonin tietosuojakäytännöstä, sinua koskevista tiedoista tai haluat tietää jotakin tietosuojaoikeudestasi, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin.

Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen: info@gymeon.fi

Kirjoita meille osoitteeseen:

Gymeon

Itsenäisyydenkatu 12-14 e 84,

33500 Tampere



(c) Gymeon 2021